Често задавани въпроси

ЗА КЛИЕНТИ
Какво е Wacaco и в какво сте специализирани?

Wacaco е новаторска компания, посветена на създаването на преносими кафемашини за еспресо и аксесоари за кафе. Специализирани сме в създаването на иновативни и компактни кафемашини, предназначени за приготвяне на кафе в движение, които позволяват на любителите на кафето да се наслаждават на висококачествено еспресо, където и да се намират.

Какви продукти предлага Wacaco?

Нашата продуктова гама включва най-популярните преносими кафемашини за еспресо, като Minipresso, Nanopresso, Picopresso, както и различни аксесоари и резервни части за подобряване на вашето преживяване при приготвяне на кафе.

Как се използват преносимите кафемашини за еспресо Wacaco?

Използването на нашите кафемашини за еспресо е лесно! Просто добавете кафе, гореща вода и изпомпайте ръчно, за да получите перфектно еспресо. Всеки продукт се предлага с лесни за употреба инструкции, а на нашия уебсайт можете да намерите видео уроци, които да ви помогнат да преминете през процеса.

Мога ли да използвам всякакъв вид кафе с продуктите на Wacaco?

Да, можете да използвате любимото си мляно кафе в нашите кафемашини за еспресо. Може и да използвате кафе капсули, в зависимост от машинката, която имате и нейните възможности за използване на капсули за различни системи. Експериментирайте с различни смеси и едрина на смилане, за да откриете идеалната чаша за вашия вкус.

Лесно ли се почистват продуктите на Wacaco?

Определено! Нашите преносими кафемашини за еспресо са проектирани за безпроблемно почистване. Изплаквайте компонентите с вода след всяка употреба и ще сте готови за следващото приготвяне на кафе. За подробни инструкции за почистване вижте ръководството за потребителя.
Връзка: https://www.youtube.com/watch?v=zeoPjdRS95s

Предлагате ли гаранция и техническа поддръжка?

Да, ние държим на качеството на нашите продукти. Wacaco предлага гаранция за всички кафемашини, а нашият екип за обслужване на клиенти е готов да ви помогне при всякакви въпроси или проблеми. Свържете се с нас на 0896 926 946 или по имейл на office@wacaco.bg за бързо съдействие.

Предлагат ли се резервни части за продуктите на Wacaco?

Да, предлагаме широка гама от резервни части, за да гарантираме дълготрайността на вашата еспресо машина Wacaco. Посетете нашия онлайн магазин за избор на аксесоари и резервни части.
Ако имате нужда от специфична резервна част, която не присъства в нашия уебсайт, моля свържете се с нас.

Отдадена ли е компанията Wacaco на устойчивото развитие?

Абсолютно. Wacaco се ангажира с екологична отговорност. Нашите продукти са проектирани с оглед на издръжливостта и се стремим да намалим до минимум екологичния си отпечатък по време на производствения процес.

Как мога да получавам актуална информация за новости и промоции от Wacaco?

Поддържайте връзка с нас, като се абонирате за нашия бюлетин и ни следвате в социалните мрежи. Получавайте актуални новини, промоции и съвети за приготвяне на кафе, за да се възползвате максимално от преживяването си с Wacaco. За директни запитвания се свържете с нас на тел. 0896 926 946 или ни изпратете имейл на адрес office@wacaco.bg

Не намирате отговор на Вашия въпрос?

Ще се радваме да Ви помогнем.

Количка
Вход

Нямате акаунт?