За Wacaco

WACACO Иновативни кафемашини за автентично кафе

СЪЗДАДЕНО В ХОНГ КОНГ с любов към кафето

"Нашата мисия във Wacaco е да дадем възможност на любителите на кафе по света да се наслаждават на висококачествено еспресо в движение, като същевременно намалим до минимум въздействието си върху околната среда. Ангажираме се да използваме иновативни, устойчиви материали в нашите продукти и непрекъснато да подобряваме технологията си, за да осигурим най-доброто преносимо еспресо."

Независимо дали планирате да се насладите на вкусно кафе у дома или в движение, нашите преносими кафемашини с ръчно захранване ще ви помогнат да приготвите невероятно кафе, по всяко време и навсякъде.

Основана в Хонконг през 2013 г. от дългогодишните си колеги Jessie Wang и Hugo Cailleton, Wacaco е динамичен стартъп със страст към създаването на иновативни, лесни за употреба продукти, които позволяват на любителите на кафето да се наслаждават на любимата си напитка, където и да се намират.

Но какво се крие в името, питате се? WACACO (WA (WAng), CA (CAilleton), CO (COoperation)), е срещата между двама души, две култури и тяхната обща страст към създаването на достъпни, висококачествени и екологични продукти за кафе.

В основата на нашата компания е Minipresso – първата в света ръчна кафемашина за еспресо, задвижвана с бутало. Тази напълно ръчна, преносима кафемашина за еспресо завладя света с екологичните си характеристики, включително липсата на нужда от електричество и подсилените материали, които издържат на удари. Пусната на пазара през 2014 г., Minipresso направи революция на пазара и бързо се превърна в хит, като спечели възторжени отзиви и постави стандарт за преносимите кафемашини за еспресо.

Но Wacaco не се съгласи да почива на стари лаври. През май 2017 г. компанията пусна на пазара Nanopresso – най-универсалната и еволюционна преносима кафемашина за еспресо на пазара. Списание WIRED дори я обяви за най-добрата в своя клас през 2020 г. и 2021 г., затвърждавайки репутацията на Wacaco като лидер в областта на преносимите технологии за кафе.

Wacaco продължи да въвежда иновации, като през ноември 2019 г. пусна на пазара Pipamoka. Тази преносима кафеварка под налягане бе отличена с наградата IF Design Award през 2021 г. и бързо се превърна в любима на почитателите на кафето.

През октомври 2020 г. Wacaco пусна на пазара Cuppamoka – преносима кафеварка тип “всичко в едно”, която спечели златна награда за дизайн IF през 2022 г. Това елегантно и стилно устройство бързо се превърна в задължителна придобивка за любителите на кафе, които искат да получат перфектната чаша, независимо къде се намират.

До май 2021 г. успехът на Wacaco нараства дотолкова, че компанията открива собствени производствени предприятия в Китай. Това разширяване позволява на Wacaco да поддържа строг контрол на качеството на производствените си процеси, като същевременно гарантира наличността на продуктите си за клиентите по целия свят.

И попаденията продължават да идват. През юни 2021 г. Wacaco пусна на пазара Picopresso – най-компактната и професионално ориентирана от своите еспресо машини. Това устройство е толкова иновативно и добре проектирано, че през 2022 г. печели наградата Red-Dot Design Award.

През януари 2022 г. Wacaco разширява още повече продуктовата си линия с пускането на пазара на везната за кафе Exagram и кафемелачката Exagrind. Тези прецизни инструменти са създадени, за да помогнат на любителите на кафето да постигат перфектното съотношение на смилане и приготвяне всеки път.

И накрая, през септември 2022 г. Wacaco пусна на пазара най-компактната си и екологична капсулна еспресо машина досега: Minipresso NS2. Частично изработена от материали от биомаса, тя намалява нуждата от стандартна пластмаса, свеждайки до минимум въздействието си върху околната среда. Съвместимо с капсули Nespresso, това устройство е хит сред любителите на кафето, които са привърженици на устойчивото развитие и искат да се наслаждават на любимата си напитка в движение.

С всяка нова версия на продукта Wacaco затвърждава репутацията си на лидер в областта на преносимите технологии за кафе. А Хюго и Джеси никога не забравят страстта си към страхотното кафе и иновативния дизайн, като продължават да разширяват границите на възможното с всяка нова версия.

Мечтаете ли да отпивате вкусно еспресо по време на поход, къмпинг или дори просто у дома или в офиса? Не търсете повече, ние сме се погрижили за вас. Присъединете се към нас в преследването на перфектната чаша кафе, по всяко време и навсякъде. Добре дошли в света на Wacaco!

Количка
Вход

Нямате акаунт?