Преносима кафемашина – Wacaco® Nanopresso Classic + Адаптер за капсули Nespresso

(29 клиентски отзива)
Код: WACNPADKIT

209.99 лв.

Комплект от Wacaco® Nanopresso Classic и Адаптер за капсули Nespresso

✔ Работи БЕЗ ток и батерии
✔ Работи с мляно кафе и капсули за система Nespresso®
✔ Включен адаптер за капсули Nespresso®
✔ 18 бара налягане
✔ 80 мл. капацитет на водата
✔ 8 гр. капацитет на мляното кафе

★ За използване на капсули от системата Dolce Gusto, моля разгледайте нашите аксесоари тук.

В наличност

Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 52.00 лева
Лого с текст "ЕКОНТ" в синьо със символ на червен куб до текста "speedy" с малки букви, напомнящо за елегантен дизайн на Wacaco.
Доставка със Спиди или Еконт до избран от вас офис или адрес.
Експресна доставка до 24 часа
Безплатна над 199 лв.
Сигурни методи на плащане
Лого на пет компании за кредитни и дебитни карти: Visa, Visa Debit, Mastercard, Halyk Bank и Wacaco.
НАШАТА ГАРАНЦИЯ

гаранция за
удовлетворение

Ако не сте доволни от покупката си от Wacaco.bg, просто се свържете с нас в рамките на 60 дни и ние ще ви върнем сумата, която сте заплатили.
Научете повече за нашата Политика на връщане.

50,000+ ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

БЕЗ ТОК - БЕЗ БАТЕРИИ

Лесни за пренасяне

Перфектно еспресо навсякъде

50,000+ ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

БЕЗ ТОК - БЕЗ БАТЕРИИ

Лесни за пренасяне

Перфектно еспресо навсякъде

50,000+ ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

БЕЗ ТОК - БЕЗ БАТЕРИИ

Лесни за пренасяне

Перфектно еспресо навсякъде

50,000+ ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТи ПО ЦЯЛ СВЯТ

БЕЗ ТОК - БЕЗ БАТЕРИИ

Лесни за пренасяне

Перфектно еспресо навсякъде

ЧЕСТО КУПУВАНИ ЗАЕДНО

209.99 лв.
64.99 лв.
Original price was: 84.99 лв..Current price is: 76.49 лв..
Original price was: 359.97 лв..Current price is: 351.47 лв..
Общо 3 продукта

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА

Nanopresso Logo

БЪДИ СВОЙ СОБСТВЕН БАРИСТА

Наследявайки една от най-креативните и иновативни преносими кафемашини за еспресо, Nanopresso предефинира жанра и поставя нови стандарти. Невероятно красива и елегантна, тя изглежда толкова мощна, колкото всъщност е. От цветна серия до специални издания с красиви елементи, Nanopresso се предлага в множество уникални версии, създадени специално, за да съответстват на вашата индивидуалност.
* Калъфът Nanopresso, показан на снимката, може да се продава отделно в зависимост от артикулите. Моля, проверете характеристиките на продукта за повече информация.
Wacaco Nanopresso
Nanopresso Logo

НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ
СРАВНЯВА С NANOPRESSO

Снабдена с нови функции и възможности, които драстично ще подобрят начина, по който приготвяте любимото си кафе, Nanopresso е една от най-добрите и най-универсални машини за еспресо. Едно наистина уникално допълнение към вашия набор от инструменти за кафе!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА МОЩНОСТ

Благодарение на новопатентована система за изпомпване Nanopresso може да достигне с помощта на ръцете ви максимално стабилно налягане от 18 бара (261 PSI) по време на екстракцията за несравнимо качество на кафето. Значително повече от това, което могат да осигурят повечето домашни еспресо машини.

Максимално налягане

18 БАРА / 261 PSI

Hand holding a Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + калъф, dispensing coffee.
Две прозрачни стъклени чаши с двойни стени, пълни с еспресо; един по-голям, един по-малък. И двете чаши показват слой пяна върху еспресото, приготвено до съвършенство с Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + калъф.

МЛЯНО КАФЕ, ПРЕВЪРНАТО В
БОЖЕСТВЕН НЕКТАР

Постигането на перфектното еспресо далеч не е лесно, тъй като много параметри играят важна роля по време на процеса на приготвяне. Да се постигне постоянство е още по-трудно. Благодарение на иновативната си конструкция и лесното си управление Nanopresso ще ви помогне да приготвяте перфектни чаши с хубав и плътен слой каймак всеки път.
A hand holding a red Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + калъф, dispensing espresso into a glass cup. Информацията за продукта е посочена до него на български език.
Nanopresso Logo

ИЗВЛЕЧЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЕСПРЕСО

Изпитайте удоволствието от пиенето на висококачествено еспресо, от първата глътка до последната капка, където и да се намирате. Всичко, от което се нуждаете за следващия си шот, е смляно кафе, гореща вода и Nanopresso.

ПО-ЛЕСНО ОТ ВСЯКОГА

Nanopresso работи най-добре с фино смляно кафе, което е добре тампирано. Машината е изключително лесна за управление и проста за употреба. Nanopresso изисква 15% по-малко сила за изпомпване в сравнение с предишните модели (Minipresso от 1-во поколение). При Nanopresso силата е в машината, а не в ръцете ви.

Енергия при изпомпване

СПЕСТЯВА 15% ПОВЕЧЕ УСИЛИЯ

A hand holding a Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + калъф с цилиндрична форма и текстуриран захват.
Показана е черна Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + калъф с изпъкнал централен кръгъл циферблат, маркиран с настройки за заключено, отключено и освобождаване. Устройството разполага с оребрени краища за захващане.

МАЛКА И УДОБНА

Ергономичният дизайн и по-малката дължина на Nanopresso я правят предпочитан спътник при пътуване. Лесна за държане и лесна за пренасяне!

Обща дължина

15.6 CM

ОЩЕ ПО-ЛЕКА

Само 336 грама, Nanopresso е проектирана да бъде изключително лека. Въпреки това, конструкцията ѝ е проектирана да пътува навсякъде, където се намирате, и осигурява надеждно и солидно усещане.

Тегло

336 GR

Компактна черна ръчна кафемелачка с цилиндрична форма, оребрени ръкохватки от двата края и изпъкнала дръжка отгоре с етикет "1Zpresso", идеална за съчетаване с вашата Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + калъф.
Показани са два тъмносиви цилиндрични контейнера с оребрена външна част. Единият контейнер е по-висок и има подвижна горна част, а другият е по-къс с отворена горна част. Елегантният дизайн ги прави перфектните спътници за съхранение на вашите Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + калъф.

ПО-ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ НА ВОДАТА

Резервоарът за вода на Nanopresso може да побере до 80 мл вода. Той е облицован и защитен от свалящата се чаша. И двете части са снабдени с изолиращо покритие, което абсорбира и предпазва ръцете от топлината.

Капацитет на резервоара за вода

80 ML

НОВ ДИЗАЙН НА ПОРТАФИЛТЪРА

След всеки шот поддръжката на Nanopresso отнема само няколко секунди. Когато е необходимо, всички компоненти на портафилтъра се отделят лесно за дълбоко почистване.

Специална функция

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

Три компонента на малко механично устройство на бял фон. Частите включват кръгла черна част с дупка, оранжев и сив диск с метални щифтове и малка черна цилиндрична част, напомняща за Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + прецизното инженерство на калъф.
Nanopresso Logo

"ИЗЖИВЕЙТЕ НЕЗАБРАВИМО
КАФЕ ПРИКЛЮЧЕНИЕ"

"Взимал съм моето Nanopresso на туристически походи, пътувания с кола и дори на отдалечени места за къмпинг. Никога не ме разочарова. Ако сте любител на кафето, който обича природата, това малко чудо е абсолютно задължително. Благодаря, Wacaco, че направи кафе паузите ми в дивата природа много по-добри!" 🏕️☕️

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + калъф в сиво, придружен от чаша еспресо и малка купчинка смляно кафе.
Колко добра е екстракцията?

С две думи - наистина невероятна! Екстракцията на Nanopresso няма да ви разочарова. 18 бара е точно налягането, произвеждано от традиционните еспресо машини с бутало. Защо трябва да променяме характеристика, която е зададена от 1945 г. насам? Най-важното е, че обърнахме голямо внимание на процеса на извличане на кафето. Nanopresso не използва сгъстен въздух или N2O патрон, тъй като тези два принципа издухват студен въздух върху гореща вода, което не е най-добрият начин да поддържате водата на препоръчителната температура на екстракция. Вместо това, Nanopresso използва доказаната система на еспресо машина, задвижвана от помпа, която сме адаптирали, за да направим процеса ръчен. Ние също така се фокусирахме върху минимизирането на разстоянието между резервоара за вода и кафето, за да избегнем загубата на твърде много градуси по време на протичането на водата. В резултат на нашите грижи да изградим перфектното устройство, Nanopresso произвежда при околна среда (24 ° C), еспресо с перфектна температура (67 ° C в чаша) с перфектен плътен каймак на повърхността.

Използва ли Nanopresso глава под налягане?

Да, използва, но системата може лесно да бъде изключена. Главата под налягане спомага за подобряване на консистенцията и екстракцията, когато се използва по-малко прецизно смляно кафе. Тя предлага на потребителя лесна настройка и го освобождава от трудностите по изучаване на тънкостите на приготвянето на еспресо. Любителите на кафето ще се радват да разберат, че Nanopresso може да се използва и като истинска еспресо машина, без системата на главата под налягане. Когато се използва в режим без налягане, за да постигнете най-добри резултати, трябва да прецизирате смилането. Правилното тампиране също играе важна роля за екстракцията.

Необходима ли е голяма сила при изпомпването?

Nanopresso изисква 15% по-малко сила за натискане на копчето за изпомпване. При налягане от 18 бара (261 psi) е необходимо да натиснете копчето със сила, равна на 13 kg. За да приложите лесно тази сила, препоръчваме да държите Nanopresso с две ръце, както е указано в нашето ръководство за потребителя.

Намалява ли налягането между изпомпванията?

Категорично не! Благодарение на вентила под налягане, след като налягането е било създадено, то остава много стабилно по време на целия процес на екстракция.

Nanopresso загрява ли водата?
Включени ли са някакви аксесоари към Nanopresso?
Може ли Nanopresso да се мие в съдомиялна машина?
Безопасен ли е резервоарът Nanopresso за микровълнова фурна?
Съответства ли Nanopresso на изискванията за безопасност?
Има ли гаранция Nanopresso?
 
Nanopresso загрява ли водата?

Не! За да приготвите горещо еспресо, трябва да напълните резервоара с гореща вода.

Включени ли са някакви аксесоари към Nanopresso?

Nanopresso се предлага стандартно с една филтърна кошница (8 г мляно кафе). Двойната филтърна кошница (16 г мляно кафе), адаптерът за NS капсули и големият резервоар за вода се продават отделно.

Може ли Nanopresso да се мие в съдомиялна машина?

Не! Препоръчваме ви да измиете под течаща вода лъжичката, четката, чашата, ако се използва, портафилтъра, филтърната кошница и зоната на основния корпус, където е разположена филтърната кошница. Почистете останалите части с влажна кърпа. След почистването оставете всички части на Nanopresso да изсъхнат отделно.

Безопасен ли е резервоарът Nanopresso за микворълнова фурна?

Материалите от PP обикновено са безопасни за употреба в микровълнова фурна. Но кипването на вода в контейнер от полипропилен може би е по-рисковано, тъй като температурата ще надхвърли 100°C. По-безопасно е да използвате стъклен контейнер, за да варите вода в микровълнова фурна. Знаейки това, не препоръчваме да използвате резервоарите за вода Nanopresso за варене на вода в микровълнова фурна.

Съответства ли Nanopresso на изискванията за безопасност?

Nanopresso е в съответствие с основните международни одобрения за безопасност (FDA, ЕС, RoHS, LFGB, GB) по отношение на материалите, които влизат в контакт с храни. Пластмасовите материали, които влизат в контакт с храни и се използват при производството на Nanopresso, не съдържат BPA.

Има ли гаранция Nanopresso?

Гарантираме Nanopresso срещу дефекти, които се дължат на дефектни материали или изработка, за период от 24 месеца от датата на закупуване.

 
Nanopresso Logo

КАФЕМАШИНА, АДАПТИРАЩА СЕ СПОРЕД ВАШИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ

Nanopresso е готово за всички предизвикателства! С него лесно можете да създавате широк спектър от видове еспресо: ристрето, единичен шот, двойно еспресо или дълго кафе, като можете да сменяте прясно смляно кафе или кафе на капсули. Многофункционалността е мястото, където Nanopresso блести!
Три Преносима кафемашина - Wacaco® Nanopresso Lava Red + калъф устройства от Wacaco, представящи различни адаптери за кафе: NS адаптер с капсула Nespresso, DGkit с капсула Dolce Gusto и Barista Kit с 16 g смляно кафе.
Тегло 0.466 кг
Размери

62 х 71 х 156 мм (169 мм с NS Адаптер)

Цвят

Classic + NS Адаптер

Тегло

336г ( 378г с NS Адаптер)

Капацитет на водата

80мл

Размер на кошницата

⌀ 39мм

Капацитет на мляното кафе

8г (16г с допълнителен аксесоар)

Макс. налягане

18 бара

Отличен каймак

Двойно еспресо

✔ (с допълнителен аксесоар)

Портафилтър под налягане

Съвместима капсули Nespresso

Съвместима с Dolce Gusto

✔ (с допълнителен аксесоар)

Вградена чаша

Препоръчително кафе

Фино смляно за еспресо

Гаранция

2 години

Комплектът включва

Преносима кафемашина Nanopresso, Адаптер за използване на Nespresso капсули, вградена чаша, филтърна кошница, мек калъф, лъжичка, четка, книжка с инструкции, гаранционна карта, 2 стикера

Доставка

Всички поръчки се обработват в рамките на 24 часа (с изключение на почивните и празничните дни) след получаване на Вашата поръчка и се доставят с куриерски фирми “Спиди” и “Еконт”.

След като направите поръчка, ще получите известие на Вашия имейл с потвърждение за успешно постъпената поръчка. В имейла може да намерите всички детайли по Вашата поръчка. Ако имате въпроси относно поръчките или начина на доставка, моля свържете се с нас.

Такси за доставка

За изчислени цени за доставка: Таксите за доставка за вашата поръчка ще бъдат изчислени и показани при поръчката.

ОпцияВреме за доставкаТакса
Ставка от Спиди/Еконт24-48 часаизчислена при завършване на поръчка
Безплатна доставка над 199 лв.24-48 часаБезплатна

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Приемаме връщания до 60 дни след доставката, ако артикулът е в първоначалното си състояние, с ненарушена опаковка и изряден търговски вид. Ние ще възстановим пълната сума на поръчката минус разходите за доставка при връщането.

Виж повече за връщане на продукти

Често задавани въпроси

Имате въпрос, на който търсите отговор? Разгледайте нашата страница с често задавани въпроси.

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

29 отзива за Преносима кафемашина – Wacaco® Nanopresso Classic + Адаптер за капсули Nespresso

5,0
На база 29 отзива
5 звезди
96
96%
4 звезди
3
3%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%

Customer Images

Image #1 from Иван Гешев
Image #2 from Анонимен
Image #1 from Иван Гешев

Иван Гешев

Много се чудех между Picopresso и Nanopresso. След консултация с любезния екип избрах втората. Причината е ,че на този етап нямам кафемелачка а и адаптора за NS капсули ще е по практичен за пътувания. Машинката прави добро кафе, лесно се помпи и лесно се почиства. Единствено малко ме дразни ,че винаги остава някаква вода в помпата и колкото и да я суша, все се появява някоя капка при сглобяването. От капсулите не съм очарован.Взех за проба висок клас ALLDA SPECIALTY COFFEE но с мляно кафе по ми харесва. Единствено при пътуване е по-удобно с капсули, понеже почти няма какво да се мие. Като цяло съм доволен и след време като се сдобия с кафемелачка ,ще си взема и Picopresso.

(0) (0)
Image #2 from Анонимен

Анонимен

Супер машинка

(0) (0)
Image #1 from Иван Гешев
Image #2 from Анонимен
1-5 от 29 отзива
  1. (0) (0)
  2. (0) (0)
  3. (0) (0)
  4. (0) (0)
  5. (0) (0)
Add a review
You must be logged in to post a review Log In

МОЖЕ БИ ЩЕ ХАРЕСАТЕ СЪЩО...