Преносима кафемашина – Wacaco® Minipresso NS2

(29 клиентски отзива)
Код: WACMININS2

149.99 лв.

✔ Най-малката и лека преносима кафемашина
✔ Работи БЕЗ ток и батерии

✔ Работи с капсули за система Nespresso
✔ 18 бара налягане
✔ 80 мл. капацитет на водата

★ Wacaco® Minipresso NS2 работи само с капсули за система Nespresso! За използване на мляно кафе, моля разгледайте Wacaco® Minipreсso GR  тук.

Очакваме наличност

Доставка със Спиди или Еконт до избран от вас офис или адрес.
Експресна доставка до 24 часа
Безплатна над 199 лв.
Сигурни методи на плащане
НАШАТА ГАРАНЦИЯ

гаранция за
удовлетворение

Ако не сте доволни от покупката си от Wacaco.bg, просто се свържете с нас в рамките на 60 дни и ние ще ви върнем сумата, която сте заплатили.
Научете повече за нашата Политика на връщане.

50,000+ ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

БЕЗ ТОК - БЕЗ БАТЕРИИ

Лесни за пренасяне

Перфектно еспресо навсякъде

50,000+ ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

БЕЗ ТОК - БЕЗ БАТЕРИИ

Лесни за пренасяне

Перфектно еспресо навсякъде

50,000+ ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

БЕЗ ТОК - БЕЗ БАТЕРИИ

Лесни за пренасяне

Перфектно еспресо навсякъде

50,000+ ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТи ПО ЦЯЛ СВЯТ

БЕЗ ТОК - БЕЗ БАТЕРИИ

Лесни за пренасяне

Перфектно еспресо навсякъде

ЧЕСТО КУПУВАНИ ЗАЕДНО

149.99 лв.
10.92 лв.
160.91 лв.
Общо 2 продукта

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА

Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine

от капсула до перфектната чаша кафе

Насладете се на перфектната чаша кафе с Minipresso NS2, нашата нова най-добра капсулна еспресо машина, съчетаваща елегантност и удобство в изненадващо изискан и изключително компактен дизайн. Съвместима с кафе капсули за система Nespresso®* , тя осигурява лесно приготвяне, мощна екстракция и бързо почистване. С Minipresso NS2 се наслаждавате на любимото си кафе, перфектно приготвено, където и да сте.
*Марка на трета страна без връзка с Wacaco Company Limited.
Някои капсули, които не са оригинални, може да не работят перфектно.
Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine
Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine
Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine

НОВА ВИЗИЯ,
СЪЩИЯТ СТРАХОТЕН ВКУС

Обединявайки нашия опит в областта на кафето и инженерното ноу-хау в изцяло нов дизайн, ние създадохме нашата най-компактна и функционална капсулна еспресо машина досега. Нашата нова Minipresso NS2 съчетава лекота на използване, издръжливи материали и изискана естетика, за да ви помогне да приготвяте перфектно еспресо всеки път.
Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine
Wacaco Minipresso NS2
Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine

ПОДОБРЕНО ПОТРЕБИТЕЛСКО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Изненадващо малка, Minipresso NS2 е с 5 см по-къса от предишното поколение. Едва ли ще я забележите в дамската си чанта, раницата или дори в задния си джоб. Тази модерна преносима кафемашина за еспресо разполага с най-новата ни патентована помпена система, резултат от дългогодишни иновации, за максимална ефективност на екстракцията. Напълно интегрираният резервоар за вода опростява стъпките за приготвяне, а добавената подложка за оттичане на водата предпазва от бъркотия. С Minipresso NS2 сме се погрижили за всеки аспект на приготвянето на еспресо, за да направим момента на приготвяне на кафето ви незабравимо и забавно преживяване!

ЕКСТРА КОМПАКТНА

Minipresso NS2 е с 30% по-малка от предишното поколение. Това е най-малката и най-привлекателната кафемашина за еспресо на капсули, която се предлага на пазара, едва надхвърляща височината на 4 капсули.

Обща височина

129 mm / 5.07 in

Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine
Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine

ОЩЕ ПО-ЛЕКА

Minipresso NS2 прави пътя ви към приключенията по-лесен, като значително намалява общото си тегло, без да прави компромис със здравината си. Перфектно решение за ентусиасти, които искат да пътуват с лекота.

Тегло

290 g / 0.64 lb

ПОВЕЧЕ ЕРГОНОМИЧНОСТ

Освен че придава уникална индивидуалност, новият дизайн на кафемашината осигурява по-добър захват за държане. Изключително голямото бутало прави действието на изпомпване още по-удобно и плавно.

Максимално налягане

18 Bar / 261 PSI

Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine
Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine

cool touch

Структурата на двойната стена осигурява добра термична изолация, което е синоним на комфортно използване, дори след цикъл на предварително загряване. Minipresso NS2 разполага с изключително голям вграден резервоар за вода, идеален за извличане на до 60 мл единично еспресо.

Капацитет на водата

80 ml / 2.73 oz

ЕКОЛОГИЧНО СЪОБРАЗНА

Устойчиво проектирана с полимери, съставени от пшеница, концепцията Minipresso NS2 е стъпка напред към едно по-зелено бъдеще. Изцяло ръчно задвижвана, Minipresso NS2 не се нуждае от електричество, за да работи.

Външен корпус

20 % материал от биомаса

Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine
Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine

ОТЛИЧЕН ВКУС ВСЕКИ ПЪТ

Предимството на приготвянето на кафе с капсула е, че кафето вече е смляно, премерено и натъпкано в кондензирана херметически затворена опаковка, което ви позволява да постигате най-добрите резултати всеки път. Благодарение на това, че специализираните пекарни за кафе продават собственото си смляно кафе под формата на капсули, можете да се насладите буквално на най-доброто кафе в света по всяко време и навсякъде, в най-устойчивия и удобен формат.
Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine
MINIPRESSO NS2

НОВИЯТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ. ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КАФЕТО!

Удължете своя кафе момент по всяко време, навсякъде и със собствено темпо. Създайте собственоръчно най-запомнящата се кафе пауза, като просто добавите гореща вода и любимата си капсула с кафе в Minipresso NS2. Необходими са само няколко изпомпвания, за да приготвите изискано еспресо за изключителна наслада от кафето.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Wacaco® Minipresso NS2 Capsule Espresso Machine
Подходяща ли е Minipresso NS2 за мен?

Minipresso NS2 е точно за... всеки! Ако често пътувате и обичате да се наслаждавате на добро еспресо по всяко време, Minipresso е идеална за вас. Обичате да ходите на туризъм, риболов, колоездене за няколко часа? Няма да намерите по-добро обурудване, с което да пътувате леко и да се насладите на качествено еспресо далеч от дома. Любители сте на къмпинга? Minipresso е вашата мечтана еспресо машина. Ако имате забързано ежедневие, живеете в града, студент сте или вашето жизнено пространство е ограничено, Minipresso е толкова малка, че ще се побере навсякъде. Ако сте на работа и нямате време да отидете до кафеавтомата, с Minipresso можете да приготвите автентично еспресо директно на бюрото ви. Удобно, нали?

Колко добра е екстракцията?

С две думи - невероятна! Екстракцията на Minipresso няма да ви разочарова. 18 бара е точно налягането, произвеждано от традиционните еспресо машини с бутало. Защо трябва да променяме характеристика, която е зададена от 1945 г. насам? Най-важното е, че обърнахме голямо внимание на процеса на извличане на кафето. Minipresso не използва сгъстен въздух или N2O патрон, тъй като тези два принципа издухват студен въздух върху гореща вода, което не е най-добрият начин да поддържате водата на препоръчителната температура на екстракция. Вместо това, Minipresso използва доказаната система на еспресо машина, задвижвана от помпа, която сме адаптирали, за да направим процеса ръчен. Ние също така се фокусирахме върху минимизирането на разстоянието между резервоара за вода и кафето, за да избегнем загубата на твърде много градуси по време на протичането на водата. В резултат на нашите грижи да изградим перфектното устройство, Minipresso произвежда при околна среда (24 ° C), еспресо с перфектна температура (67 ° C в чаша) с перфектен плътен каймак на повърхността.

Изпомпването изисква ли много сила?

Не! Целият процес е много по-лесен и бърз, отколкото надуването на гума за велосипед с ръчна помпа. Необходимата сила на изпомпване може да варира от 6 до 12 Kg. Въпреки това препоръчваме да държите Minipresso с две ръце по време на употреба. Този метод се нуждае от по-малко сила на ръката.

Minipresso загрява ли водата?

Не! За да пиете горещо еспресо, ще трябва да напълните резервоара за вода с гореща вода.

Minipresso има ли нужда от поддръжка?

По отношение на машината е необходима минимална поддръжка. Това ще осигури дълъг жизнен цикъл на Minipresso. Препоръчваме да почиствате под течаща вода отделенията за чаша и адаптер за кафе след всяка употреба. Резервоарът за вода трябва само да се изсуши с кърпа. НЕ поставяйте Minipresso в съдомиялната машина.

Безопасно ли е Minipresso NS2?

В съответствие с разпоредбите на LFGB и FDA, всички материали, използвани за изработката на Minipresso, са безопасни. Minipresso също така НЕ съдържа BPA на 100%. По време на разработката обърнахме много внимание при избора на материали, за да гарантираме здравна безопасност, без промяна на вкуса на кафето и издръжливостта на частите.

Има ли Minipresso NS2 гаранция?

Ние гарантираме Minipresso за период от 24 месеца от датата на покупката.

Тегло 0.290 кг
Brand Wacaco
Размери 60 х 70 х 129 мм
Тегло 290г
Капацитет на водата 80мл
Съвместима капсули Nespresso
Макс. налягане 18 бара
Отличен каймак
Портафилтър под налягане
Вградена чаша
Гаранция 2 години
Материали PA66, Biomass PP, неръждаема стомана, силикон
Комплектът включва Преносима кафемашина Minipresso NS2, вградена чаша, филтърна кошница, мек калъф, лъжичка, четка, книжка с инструкции, гаранционна карта, 2 стикера

Доставка

Всички поръчки се обработват в рамките на 24 часа (с изключение на почивните и празничните дни) след получаване на Вашата поръчка и се доставят с куриерски фирми “Спиди” и “Еконт”.

След като направите поръчка, ще получите известие на Вашия имейл с потвърждение за успешно постъпената поръчка. В имейла може да намерите всички детайли по Вашата поръчка. Ако имате въпроси относно поръчките или начина на доставка, моля свържете се с нас.

Такси за доставка

За изчислени цени за доставка: Таксите за доставка за вашата поръчка ще бъдат изчислени и показани при поръчката.

ОпцияВреме за доставкаТакса
Ставка от Спиди/Еконт24-48 часаизчислена при завършване на поръчка
Безплатна доставка над 199 лв.24-48 часаБезплатна

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Приемаме връщания до 60 дни след доставката, ако артикулът е в първоначалното си състояние, с ненарушена опаковка и изряден търговски вид. Ние ще възстановим пълната сума на поръчката минус разходите за доставка при връщането.

Виж повече за връщане на продукти

Често задавани въпроси

Имате въпрос, на който търсите отговор? Разгледайте нашата страница с често задавани въпроси.

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

29 отзива за Преносима кафемашина – Wacaco® Minipresso NS2

4,9
На база 29 отзива
5 звезди
93
93%
4 звезди
6
6%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%

Customer Images

Image #1 from Милена В.
Image #1 from Милена В.

Милена В.

Машинка е чудесна и право страхотно еспресо

(0) (0)
Image #1 from Милена В.
1-5 от 29 отзива
 1. Машинка е чудесна и право страхотно еспресо

  Image #1 from Милена В.
  (0) (0)
 2. (0) (0)
 3. (0) (0)
 4. (0) (0)
 5. втора машинка си поръчвам, първата беше Minipresso GR с насипно кафе и е супер, но предпочитам да цапа по-малко, затова взех и Minipresso NS2 за капсули

  (0) (0)
Add a review
You must be logged in to post a review Log In

МОЖЕ БИ ЩЕ ХАРЕСАТЕ СЪЩО...